Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Принц Гаррі та принц Вільям ввели в оману гостей на весіллі

Факти

Степан ПАВЛІВ
20 серпня 22:45
187
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Принц Гаррі розповів про старшого брата

Принц Гаррі та принц Вільям ввели в оману гостей на весіллі
Секрети королівської родини

Життєві історії

 

 

Вибухові мемуари принца Гаррі «Запасні» розкрили так багато таємниць про королівську родину. І ми все ще думаємо про одне з одкровень про королівське весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон 29 квітня 2011 року.


Згідно з вибуховою книгою принца Гаррі, опублікованою в січні 2023 року, йому довелося прикинутися шафером свого старшого брата, оскільки принц Вільям не хотів, щоб двох його найближчих друзів, тобто його справжніх шаферів, переслідувала преса напередодні та після весілля.


39-річний герцог Сассекський докладно описав «відверту брехню» у своїх мемуарах і сказав, що 42-річний принц Уельський змусив його продовжувати цю шараду, щоб двоє його найближчих друзів могли уникнути небажаної уваги ЗМІ.

 


Принц Уельський також не хотів, щоб його молодший брат виконував інші традиційні обов'язки шафера, наприклад, виголошував промову на весіллі.


«Віллі не хотів, щоб я виголошував промову шафера», додав принц Гаррі у своїх мемуарах, як повідомляє The Mirror, перед тим, як пояснити, що Джеймс Мід і Томас Ван Страубензі були тими, хто виголошував промову шафера на прийомі.


Принц Гаррі відіграв певну роль у королівському весіллі. Він приїхав до Вестмінстерського абатства разом зі своїм братом, а також представив двох «справжніх» шаферів перед тим, як вони виголосили свої промови.


Цей анекдот, схоже, свідчить про те, що розрив між братами триває значно довше, ніж світ спочатку думав.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter