Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Піт Догерті став іншою людиною. Співак розповів про своє падіння…

Факти

10 листопада
162

Падіння і злети попзірки

Піт Догерті став іншою людиною. Співак розповів про своє падіння…

ЗІРКИ

 

 

 

Фронтмен Libertines Піт Догерті давно оскандалився вживанням наркотиків і підривними витівками на піку своєї кар'єри. Він щиро розповів про масштаби своєї залежності в новому шокуючому документальному фільмі, який зняла його дружина Катя де Відас.


Фільм "Пітер Догерті: Чужинець у моїй шкірі" знімали впродовж 10 років. Герой розповідає що в 44 роки зрозумів, що має героїнову залежність. Він зізнався, що контрабандою провозив героїн до Японії у футлярі для гітари. Пітер говорить: "Важкі наркотики увійшли в моє життя і повільно, повільно, а потім дуже швидко взяли його під контроль".


Він уперше прийняв героїн 2002-го, коли йому було лише 23 роки, але ця залежність не повністю закріпилася, поки він не виявив, що узалежнений. Документальний фільм показує необроблені сцени, коли фронтмен курить крек-кокаїн і готується ввести героїн. Залежність Піта призвела до того, що він неодноразово сидів у в’язниці.


Гурт розпався після того, як його учасник Карл Барат відмовився виступати з Пітом через його згубну звичку. "Я йду не тим шляхом, я знаю. Це все неправильно, те, що я роблю", — говорить співак. Піт також не розмовляв зі своїм батьком вісім років у період активної залежності від наркотиків.


Пітер зустрічався з Кейт Мосс у 2005—2007 роках. Вживання наркотиків згубно вплинуло на їхні стосунки. Раніше він описував їх у своїх мемуарах "Імовірний хлопець" як боротьбу підйомів і нищівних, жорстоких падінь. 


2014 року співак продав картину, вимазану своєю кров’ю, його покійної подруги Емі Вайнхаус за 35 000 фунтів стерлінгів. Згодом Піт поїхав лікуватися до таїландської реабілітаційної лікарні Hope Rehab і почав змінювати своє життя. Зараз Піт Догерті здоровий. Він одружений і налагодив стосунки і з Карлом, і з батьком.


Під час примирення з батьком на день народження Піта 2017 року батько здивував його на сцені в Німеччині, виконавши What A Waster, перший сингл Libertines. Раніше він ніколи не був на концертах свого сина. Піт каже: "Ми помирилися. Я просто вдячний, що він більше не зрікався мене. Смішний старий світ, чи не так?"


Зараз співак змінив своє життя і живе в Нормандії зі своєю дружиною Катією та їхньою п’ятимісячною донькою Біллі-Мей.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter