Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дмитро Шуров стане саундпродюсером Євробачення-2023

Люди

11 квітня
181

Міжнародний пісенний конкурс.

Дмитро Шуров стане саундпродюсером Євробачення-2023

Дмитро Шуров відповідатиме за музичний супровід візиток 67-го міжнародного музичного конкурсу. 

 

Про це пише "Суспільне мовлення".

 

«… ми активно співпрацюємо — британський продакшн знімає неймовірні відео, під які я в Києві створюю авторську музику, поєднуючи атмосферу України та Великої Британії в рамках сучасного звуку та картинки. Звісно, це складний процес, на який дуже впливають події в нашій країні, насамперед емоційно. Але навіть у найтривожніші часи ми маємо відчувати світло і мати надію. Я мрію і сподіваюся, що цьогорічні Postcards стануть одними з найкращих в історії "Євробачення"», - повідомив музикант.

 

Візитки зніматимуть за допомогою дронів з камерами, кут огляду яких сягає 360 градусів. У кожному ролику покажуть по три локації країни, яку співак або гурт представлятимуть під час цьогорічного пісенного конкурсу в Ліверпулі. Відомо, що відео будуть об'єднані однією темою: парки, замки, стріт-арт, пляжі, річки та озера.

 

Зазначимо, всього покажуть 111 коротких відеовізиток. Вони дають змогу глядачам ближче познайомитися з учасниками та країною, яку ті представлятимуть.

 

Нагадаємо, нещодавно Юлія Саніна з’явилась на обкладинці британського видання The Times. В інтерв’ю журналістам газети вона розповіла про те, як готується до ролі ведучої на "Євробаченні-2023". Про це можете прочитати на нашому сайті.

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter