Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Юлія Саніна на обкладинці The Times

Факти

01 квітня
206

Фронтвумен The Hardkiss поспілкувалась із журналістами видання The Times.

Юлія Саніна на обкладинці The Times

Юлія Саніна дала інтерв’ю всесвітньовідомій британській газеті The Times.

 

Українська співачка під час розмови із журналістами видання розповіла про гурт The Hardkiss та підготовку до ролі ведучої на Євробаченні 2023. До того ж в інтерв’ю виконавиця згадала й про повномасштабне вторгнення росії в Україну. 

 

Фронтвумен українського рок-гурту The Hardkiss стала ведучою Євробачення 2023. Вона разом із трьома іншими членами журі проводитиме міжнародний пісенний конкурс у Великій Британії. Окрім української виконавиці, до складу журі також увійшли популярний ведучий Грем Нортон, англійська акторка і співачка Ханна Веддінгхем та британська виконавиця Аліша Діксон.

 

Зазначимо, цьогорічний пісенний конкурс пройде у Великій Британії із міркувань безпеки. Півфінали пісенного конкурсу відбудуться 9 і 11 травня, а фінал проведуть 13 травня. Україну представлятиме гурт TVORCHI, який виступить із піснею Heart of Steel.


Нагадаємо, у 2022 році на Євробаченні переміг український гурт Kalush Orchestra із піснею Stefania. Для України це була третя перемога у міжнародному пісенному конкурсі. 

Автор: Софія ХОМИШИН

https://www.thetimes.co.uk/

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter