Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Періс Гілтон розкрила нові подробиці про народження другої дитини

Факти

Михайло СТОЛЯР
28 листопада 18:53
473
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зірка поділилася думками про народження другої дитини

Періс Гілтон розкрила нові подробиці про народження другої дитини

ЗІРКИ

 

Періс Гілтон — американська акторка та модель, 27 листопада в інтерв’ю підтвердила, що вона з чоловіком Картером Реумом таємно народили дочку, яку назвали Лондон. Про це повідомляє видання People.


"Мені просто страшно, що наша маленька принцеса тут! Моє життя здається таким повним, коли є мій маленький хлопчик, а тепер моя маленька дівчинка". До речі, у січні цьогоріч на світ з'явився син Періс Фенікс Беррон від сурогатної матері. 


Зіркова мати двох дітей зазначила, що вона та її чоловік "дуже вдячні та щасливі" і що їм "дуже цікаво проводити наші перші канікули в ролі батьків".


"Я дуже рада провести наші перші канікули разом. День подяки був таким особливим: ми здивували всіх Лондоною і вперше показали Феніксові різдвяну ялинку. Бачити, як його очі сяють, — це такий чарівний досвід. Я не можу дочекатися нашого першого Різдва разом як сім’ї".

 

 


Знаменитість також доповнила, що їй дуже подобається спостерігати, як її діти ростуть зі своїми братами та сестрами.


"Це наступне покоління двоюрідних братів і сестер, і просто чудово спостерігати, як вони ростуть разом. Я дуже чекаю цих моментів. Свята завжди були для мене особливими, але тепер вони стали ще особливішими, коли у мене є сім’я, з якою я можу їх розділити", — доповнила Періс.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter