Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Періс Гілтон розкрила нові подробиці про народження другої дитини

Факти

28 листопада
442

Зірка поділилася думками про народження другої дитини

Періс Гілтон розкрила нові подробиці про народження другої дитини

ЗІРКИ

 

Періс Гілтон — американська акторка та модель, 27 листопада в інтерв’ю підтвердила, що вона з чоловіком Картером Реумом таємно народили дочку, яку назвали Лондон. Про це повідомляє видання People.


"Мені просто страшно, що наша маленька принцеса тут! Моє життя здається таким повним, коли є мій маленький хлопчик, а тепер моя маленька дівчинка". До речі, у січні цьогоріч на світ з'явився син Періс Фенікс Беррон від сурогатної матері. 


Зіркова мати двох дітей зазначила, що вона та її чоловік "дуже вдячні та щасливі" і що їм "дуже цікаво проводити наші перші канікули в ролі батьків".


"Я дуже рада провести наші перші канікули разом. День подяки був таким особливим: ми здивували всіх Лондоною і вперше показали Феніксові різдвяну ялинку. Бачити, як його очі сяють, — це такий чарівний досвід. Я не можу дочекатися нашого першого Різдва разом як сім’ї".

 

 


Знаменитість також доповнила, що їй дуже подобається спостерігати, як її діти ростуть зі своїми братами та сестрами.


"Це наступне покоління двоюрідних братів і сестер, і просто чудово спостерігати, як вони ростуть разом. Я дуже чекаю цих моментів. Свята завжди були для мене особливими, але тепер вони стали ще особливішими, коли у мене є сім’я, з якою я можу їх розділити", — доповнила Періс.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter