Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сабріна Карпентер і Баррі Кеоган насолоджувались вечіркою в Лондоні

Люди

17 червня
33

Сабріна Карпентер і Баррі Кеоган розважаються

Сабріна Карпентер і Баррі Кеоган насолоджувались вечіркою в Лондоні

ЗІРКИ STORRISS

 

 

25-річна співачка Сабріна Карпентер та її бойфренд, 31-річний актор Баррі Кеоган, 16 червня відвідали лондонський ресторан Chiltern Firehouse. Вони трималися непомітно, коли прибули до елітного закладу з охороною, яка тримала парасолі, щоб захистити їх від зливи.


Сабріна продемонструвала струнку фігуру в зеленому кроп-топі з бантом та рваних джинсах. Її образ доповнювала шкіряна куртка та окуляри. Баррі ж обрав чорний бомбер Celine та бейсболку.

 

 

Минулого тижня пара зіграла коханців-злочинців у музичному відео Сабріни Please Please Please. Закохані грають надзвичайно сексуального дуету Бонні та Клайда, оскільки Сабріна опиняється вплутаною у злочинне життя свого нового чоловіка, яке поєднує криваві протистояння з мафіозними босами та збройні пограбування банків.


Про стосунки Сабріни та Баррі стало відомо у вересні 2023 року. Вперше на публіці вони з'явилися разом на Met Gala у травні 2024 року. В інтерв'ю Cosmopolitan Сабріна поділилася, що "справді спілкується з людьми, які переживають свої емоції", описуючи свій роман з Кеоганом.

 

 

Баррі Кеоган — ірландський актор, який за короткий час здобув визнання та популярність завдяки своїм харизматичним ролям у кіно та на телебаченні.


Акторська кар'єра Кеогана розпочалася випадково, коли він побачив оголошення про кастинг у вітрині магазину. 2011 року він дебютував у фільмі "Між каналами", а згодом з'явився в низці інших проєктів, як-от "Тварина" (2018) та "Американські тварини" (2018).


Широке визнання Кеогану принесла роль у військово-драматичному фільмі "Дюнкерк" (2017) режисера Крістофера Нолана. Ця робота продемонструвала його акторський талант та емоційний діапазон, відчинивши двері до нових можливостей.


За свою акторську майстерність Кеоган отримав численні нагороди та номінації.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter