Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Пенелопа Крус на 38-й щорічній церемонії вручення кінопремії Гойя в Іспанії

Люди

11 лютого
389

На червоній доріжці

Пенелопа Крус на 38-й щорічній церемонії вручення кінопремії Гойя в Іспанії

ШОУ-БІЗ

 

 

 

Пенелопа Крус вирізнялася гламурною фігурою в розкішній квітчастій сукні до підлоги під час 38-ї щорічної церемонії вручення кінопремії Гойя в Іспанії в суботу.


49-річна іспанська актриса позувала на червоній доріжці церемонії нагородження у привабливій сукні з сітчастою накладкою. Сукня Пенелопи була прикрашена сотнями рожевих квіток. Пенелопа доповнила її красивими срібними сережками-сльозинами, а її пасмами медово-русявого кольору ідеально обрамляли обличчя.


Кінопремія Гойя має на меті відзначити тих, хто сприяє об’єднанню культур і глядачів з усього світу за допомогою кіно. На жаль, Пенелопу не номінували на жодну нагороду, а їх було двадцять вісім, від найкращої жіночої ролі до найкращого документального фільму.


Нещодавно актриса знялася в біографічному фільмі «Феррарі» (2023), який не зміг повернути свій бюджет у прокаті, незважаючи на схвальні відгуки. Ferrari розповідає про особисту та професійну боротьбу Енцо Феррарі (Адам Драйвер), італійського засновника автовиробника Ferrari. Пенелопа грає його дружину Лору.


Нещодавно Пенелопа також розповіла про свій 13-річний шлюб з іншим іспанським актором — Хав’єром Бардемом. Вони з 54-річним Хав’єром мають спільних дітей — 12-річного Лео та 10-річну Луну, і намагаються тримати свій роман і своїх дітей подалі від уваги. Проте, надаючи невелику інформацію про їхні стосунки під час інтерв’ю, Пенелопа розповіла, як Хав’єр розважає їхню родину своїми кумедними вигадками.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter