Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Педро Паскаль під час промови на врученні премії був п'яний

Люди

Михайло СТОЛЯР
25 лютого 07:57
408
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Церемонія вручення премії SAG

Педро Паскаль під час промови на врученні премії був п'яний

ШОУ-БІЗНЕС

 

Педро Паскаль — американський актор чилійського походження, на сцені, коли отримував статуетку за свою роль у серіалі «Останні з нас», був не зовсім тверезим. Про це повідомляє видання Variety.


Зірка серіалу «Мандалорець» під час промови зізнався, що хотів напитися, бо не думав, що виграє премію SAG після того, як Кіран Калкін із серіалом «Спадкоємці» виграв у цій ж категорії, проте в інших преміях, як-от «Золотий глобус» та «Еммі» на початку цього року.


«Це неправильно з багатьох причин. Я трохи п'яний. Я думав, що можу напитися. Я роблю із себе дурня, але красно дякую за це! Я у профспілці від 1999 року, тому це неймовірна честь. Щодо всіх номінантів, то я зараз не можу згадати жодного з ваших імен», — виголосив Паскаль.

 


Знаменитість стримував сльози, дякуючи родині, але відразу закінчив свою п’яну промову, сказавши: «У мене станеться напад паніки, то я піду».


Іншими цьогорічними номінантами на премію SAG за актора в драматичному серіалі були Кіран Калкін, Браян Кокс («Спадкоємці»), Біллі Крадап («Ранкове шоу») і Меттью Макфадьєн («Спадкоємці»).


Нагадаємо, нещодавно акторка Зендея пожертвувала 100 тисяч доларів театру, в якому починала кар’єру.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter