Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дакота Джонсон і Педро Паскаль привертають до себе чимало уваги

Люди

Степан СЕМКІВ
19 липня 15:59
445
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Дакота Джонсон та її стосунки з актором

Дакота Джонсон і Педро Паскаль привертають до себе чимало уваги

Життєві історії

 


Актриса Дакота Джонсон зробила перерву в зйомках, щоб насолодитися концертом Стіві Нікса в Лондоні, Англія. Хоча її звична стильна зовнішність була на повну, шанувальників привернула її хімія з Педро Паскалем, яка справді змусила фанатів гудіти від захоплення.


Зірка «Мадам Павутиння» одягла чорний піджак на бежеву сорочку з ґудзиками, доповнивши образ каблучками та сумочкою на ланцюжку, перекинутою через плече. Паскаль доповнив свій образ елегантною чорною сорочкою та піджаком в тон. 


Шанувальники не могли не підняти брови, коли побачили фотографії двох акторів, відзначаючи їхню мову тіла та хімію. На деяких знімках Педро обіймав випускницю Daddio, розсмішивши її, а Дакота тепло всміхалася йому, дивлячись кудись у далечінь.

 


«Вона дивиться на нього так, що я думаю, що вона самотня», припустив один шанувальник. Інший користувач написав: «Ми знаємо Дакоту. Ми знаємо. Він мрійливий». «Я знаю, що вона з Крісом Мартіном, але вони мило дивляться разом», прокоментував іще один. «Їм потрібно зустрічатися», сказала ще одна людина.


Інші шанувальники сказали, що вони просто насолоджуються товариством одне одного як друзі, до того ж вони знімаються в майбутньому фільмі «Матеріалісти».


«Лише мені здається, що це була платонічна прогулянка. Типу, в неї є хлопець і все таке, тож я не знаю, чому люди відправляють їх і все таке», сказав один користувач. «Люди не розуміють, що можна дружити з чоловіком, і між ними нічого не буде», прокоментував інший шанувальник.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter