Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Остап Ступка має надалі дотримуватись запобіжного заходу, який йому призначив суд

Люди

08 червня
155

Дорожньо-транспортна пригода за участі знаменитості.

Остап Ступка має надалі дотримуватись запобіжного заходу, який йому призначив суд

Остап Ступка, який напідпитку скоїв ДТП у Києві, не зможе покидати будинок від 22:00 до 06:00. Про це з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах пише Obozrevatel.

 

Термін дії запобіжного заходу для актора закінчився, тому днями на судовому засіданні нічний домашній арешт Остапа Ступки продовжили. Тепер до 5 липня 2023 року артистові заборонено покидати дім у часовому проміжку від 22:00 до 06:00. Також за першим викликом слідчого актор змушений приїжджати, не відлучатися без дозволу та повідомляти про зміну свого місця проживання.

 


Зазначимо, вночі 4 квітня український актор у нетверезому стані в’їхав своєю автівкою Range Rover у припарковане авто Mitsubishi. В автомобілі на той момент перебував 38-річний чоловік, його з важкими травмами госпіталізували. Відомо, що під час судового засідання, яке відбулося за декілька днів після аварії (6 квітня), Остап Ступка визнав свою провину і запевнив, що оплатить постраждалому лікування. Втім, днями водій Mitsubishi заявив, що народний артист заплатив йому не більше ніж 20 тисяч гривень, чого зовсім не вистачає, щоб сповна покрити витрати в лікарні.


"Остапа Ступку я побачив на шостий чи сьомий день мого перебування в лікарні. За весь час він у мене був тричі. Він забігав максимум на дві хвилини. Деякі кошти він мені повернув. Але якби я на нього розраховував, я був би без нічого. Я заплатив за операцію, під час якої мені вставляли титанові шурупи. Сума була 18 тисяч, пізніше він мені їх віддав. Ще декілька разів він мені деякі препарати купував, це до двох тисяч гривень. Більше він нічого не купував. А в мене буде ще одна операція. У всіх, які я проходив після лікарні, процедурах, він не брав жодної участі. Про подальше лікування після лікарні він не цікавився", – розповів у коментарі для сайту ТСН.ua потерпілий Ярослав.


Нагадаємо, гурт "Антитіла" повідомили, що могли потрапити в ДТП у Парижі через недоброзичливців.

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter