Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Остап Ступка влаштував аварію на своєму Range Rover

Люди

05 квітня
175

ДТП за уастю українського актора.

Остап Ступка влаштував аварію на своєму Range Rover

Остап Ступка у стані алкогольного сп'яніння скоїв ДТП у Києві. 


Про це повідомляють українські медіа.


Зокрема, джерела "Телевізійної служби новин" зазначили, що Остап Ступка у нетверезому стані в’їхав своєю автівкою у припарковане авто. В автомобілі на той момент перебував чоловік. Потерпілого госпіталізували. "ТСН" також зв’язалася з актором, проте він відмовився коментувати подію.


До того ж про дорожньо-транспортну пригоду написали на сайті головного управління Національної поліції Києва: "Автопригода сталася вчора ввечері на вулиці Федорова у Голосіївському районі столиці. Водій позашляховика, 1967 року народження, скоїв наїзд на легковик, у якому перебував чоловік, 1984 року народження. Слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції встановили, що керманич виїхав на зустрічну смугу та в’їхав у припаркований транспортний засіб. Під час перевірки його на стан сп’яніння прилад драгер показав 1,62 проміле". Втім, поліція не розголошує імені винуватця ДТП.

 

Відомо, що поліціянти затримали порушника на місці події, щодо нього відкрили кримінальне провадження, тому йому загрожує позбавлення волі на термін до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами від трьох до п’яти років.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter