Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Олівія Вайлд «засвітилась» у стильному тренувальному ансамблі в Лос-Анджелесі

Люди

Степан ПАВЛІВ
23 жовтня 10:11
285
Джерело: Газета "Життєві історії"

Олівія Вайлд і новий фільм актриси

Олівія Вайлд «засвітилась» у стильному тренувальному ансамблі в Лос-Анджелесі
Відома актриса на тренуванні

Життєві історії

 

 

40-річну актрису Вайлд нещодавно сфотографували на виході зі спортзалу в Лос-Анджелесі в повністю чорному тренувальному костюмі, який привернув увагу до її неймовірно рельєфної фігури. Це були чорні легінси із завищеною талією та ледь помітний чорний кроп-топ, який ідеально демонстрував її рельєфний прес.

 

Олівія продовжила монохромну тему і взула чорні кросівки та наділа сонцезахисні окуляри, але додала яскравих фарб за допомогою білої спортивної сумки з червоними смужками. 

 

Заняття в спортзалі відбулося всього за день після того, як мама двох дітей відвідала аншлаговий концерт Charli XCX на Kia Forum в Інглвуді, Лос-Анджелес, який вона задокументувала у своїй Instagram Story. 

 

Олівія була не єдиною зіркою серед присутніх, адже серед інших відомих людей були Саша та Малія Обама, Кайя Гербер, Лілі-Роуз Депп та Бенні Бланко. 

 

Олівія Вайлд зніматиметься у серпні в еротичному трилері Грегга Аракі «Я хочу твого сексу» з актором Купером Хоффманом. Сюжет фільму: молодий і амбітний Елліот (Купер Хоффман), шукаючи натхнення та визнання, потрапляє в дивний світ відомої художниці Еріки Трейсі (Олівія Вайлд). Її пропозиція стати «сексуальною музою» спочатку здається Елліоту захопливою, але згодом переростає в захопливу подорож, сповнену несподіваних поворотів і таємничих персонажів.

 

Довідка.
2003 року акторка одружилася з італійсько-американським кіновиробником Тао Рісполі. В лютому 2011 року вони розійшлися. 18 квітня 2016 року Вайлд оголосила, що вагітна вдруге від Джейсона Судейкіса. 2020 року пара розійшлася. У січні 2021 року почала зустрічатися зі співаком Гаррі Стайлсом. Проте стосунки закінчились у листопаді 2022 року.
Вайлд має подвійне громадянство: ірландське та американське.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter