Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Олівія Вайлд демонструє підтягнуту фігуру після тренування в Лос-Анджелесі

Факти

Богдана СВІТЕНКО
15 серпня 14:00
271
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Олівія Вайлд після інтенсивного тренування

Олівія Вайлд демонструє підтягнуту фігуру після тренування в Лос-Анджелесі
Олівія Вайлд у Лос-Анджелесі

Життєві історії

 

Кіноакторка Олівія Вайлд продемонструвала свій прес, вийшовши зі спортзалу в Лос-Анджелесі. 40-річна акторка, яка стала режисеркою, покинула фітнес-центр після інтенсивного тренування.

 

 

Олівія була одягнена у спортивне вбрання, а саме: чорний топ, легінси та масивні кросівки. Своє волосся вона зібрала у хвіст та прикрила очі сонцезахисними окулярами. Також Олівія мала із собою велику біло-червону сумку.

 

 

Нещодавно Олівія Вайлд, яка є колишньою дівчиною 30-річного актора Гаррі Стайлса, вийшла на червону доріжку в розкішному образі, щоби з гордістю підтримати свою близьку подругу Зої Кравіц. Олівія була одягнена в чорну максі-сукню вільного крою з V-подібним вирізом. Свій образ вона доповнила довгим намистом, а також браслетом на руці та чорним взуттям на високій платформі.

 

Кар’єра жінки набрала великих обертів після того, як вона зіграла роль Ремі «Тринадцята» Гедлі у телесеріалі «Доктор Хаус». Згодом Вайлд також з’явилась у різних фільмах, а саме: «Трон: Спадок», «Ковбої проти прибульців», «Туристи» тощо. Зараз Олівія провадить і режисерську діяльність.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter