Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Оксана Білозір і Роман Недзельський розлучилися

Факти

26 квітня
189

Розрив зіркової пари.

Оксана Білозір і Роман Недзельський розлучилися

Оксана Білозір більше не перебуває у стосунках із Романом Недзельським.

 

Про це в інтерв’ю Ростиславові Калацінському на YouTube-каналі Rostyslove Production розповів колишній чоловік співачки. 

 

Відомо, що на розлучення після тридцятидворічного шлюбу подала українська виконавиця Оксана Білозір, а її чоловік своєю чергою лише отримав повістку до суду. Втім, йому не вдалося відвідати засідання, оскільки чоловік від початку повномасштабного вторгнення росії служить у Збройних силах України. Роман Недзельський не розсекретив причини розриву їхньої зіркової пари.

 

"Ми прожили майже 33 роки, цьогоріч мало бути. Ми розлучилися наприкінці 2022 року. Просто банально я отримав повістку до суду і нас розлучили. Оксана подала на розлучення. А оскільки я в армії, то не прийшов тричі до суду і нас автоматично розлучили, все. Я був проти цього, але Оксана подала. Тому сьогодні ми офіційно не є чоловіком і дружиною", поділився під час розмови Роман Недзельський.

 

Музикант зізнався, що тепер вони майже не спілкуються з Оксаною. До того ж він зауважив, що нині розлучення, коли чоловіки перебувають на військовій службі, є доволі поширеною проблемою, з якою йому самому довелося зіткнутися.

 

Нагадаємо, нещодавно Камалія розповіла про розлучення з Мохаммадом Захуром.

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter