Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман і Кіт Урбан переймаються майбутнім їхньої доньки

Люди

Степан ПАВЛІВ
18 серпня 13:28
278
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ніколь Кідман та її родина

Ніколь Кідман і Кіт Урбан переймаються майбутнім їхньої доньки
Подружжя переймається зірковою хворобою доньки

Життєві історії

 

 

16-річна донька зіркового подружжя Сандей Роуз іще не зовсім готова до публічних виступів!


Дочка 56-річного співака Урбана та 57-річної актриси Кідман дебютувала на червоній доріжці на церемонії вручення нагород Американського інституту кіномистецтва за життєві досягнення 2024 року, яка була присвячена кар'єрі її мами, ще у квітні. Відтоді вона пройшлася ще кількома червоними доріжками, враховуючи показ Balenciaga Haute Couture під час Тижня моди в Парижі. 


Однак, як повідомляють, Урбан зацікавлений, щоб вона залишалася поза увагою принаймні ще декілька років. Батько «надмірно опікується» своєю 16-річною донькою.

 


Інсайдер повідомив виданню Woman's Day, що виконавець You'll Think of Me хоче, щоб його донька, яка що не день усе більше і більше схожа на свою справді немолоду маму, залишалася поза увагою громадськості, доки не «подорослішає» ще трохи. (До речі, в Кіта і Ніколь також є ще спільна 13-річна донька Фейт Маргарет, а в Ніколь  двоє прийомних дітей, 29-річний Коннор і 31-річна Белла від попереднього шлюбу з Томом Крузом.)


«Він знає, що надмірно опікується нею, але хоче, щоб Сандей почекала кілька років, щоб по-справжньому подорослішати, перш ніж вона навіть думатиме про те, щоб стати зіркою»,  поділився інсайдер.
Сандей Роуз, з іншого боку, прагне відвідувати більше червоних доріжок, що не подобається Урбану. «Кіт дійсно опинився між молотом і ковадлом. Сандей і Ніколь зроблені з одного тіста, але він переживає, що Ніколь може піти легким шляхом і сказати "так" їхній доньці занадто багато разів», додав інсайдер.


В інтернеті було багато думок щодо цього. Коментуючи статтю в Daily Mail про турботу Урбана про свою доньку, один читач написав: «Кіт має рацію. Він не хоче, щоб Сандей занадто швидко дорослішала. Ніколь хоче залишатися молодою, а її дочка хоче мати вигляд, старший за свої 16 років».

 


«Можливо, Кіт Урбан міг би вмовити Сандей Роуз піти до коледжу, це було б значно краще для неї», припустив другий читач, а третій додав: «Жоден шістнадцятирічний підліток не готовий до всесвітньої слави. Якщо ви турбуєтесь про це, то навіщо випускати її зараз?».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter