Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Netflix показав трейлер до серіалу про Джонні Деппа та Ембер Герд

Афіша

28 липня
163

Новий серіал про зіркове подружжя

Netflix показав трейлер до серіалу про Джонні Деппа та Ембер Герд

Netflix опублікував на своїй платформі перший трейлер документального серіалу "Депп проти Герд" про майже 5-річну судову справу між подружжям. 


Судова тяганина розпочалась іще 2019 року. Актор "Піратів Карибського моря" подав на дружину до суду за наклеп, бо Герд написала статтю, яку опублікували у Washington Post, у якій вона назвала себе "публічною особою, яка зазнала домашнього насильства". Останній суд закінчився у червні 2022 року, і правосуддя виявилось на боці Джонні.

 

Скриншот із трейлера


Автори майбутнього проєкту провели власне розслідування, щоби зрозуміти, що насправді сталось між колишнім знаменитим подружжям. Усього вийде три епізоди, в яких покажуть, як скандал висвітлювали ЗМІ та загалом у всьому медіапросторі. Також у серіалі використовували записи трансляцій із зали суду.


"Сумнозвісна справа про дифамацію, яка привернула увагу всього світу і стала першим судовим розглядом, перенесеним у TikTok", — написано в описі до трейлера.

 

Додамо, що актор вирішив закрити для себе епоху кіно і зосередитись на мистецтві, музиці, режисурі. За його словами, він більше не повернеться до ролі Джека Горобця навіть попри те, що студія Disney запропонувала йому, за деякими даними, 20 мільйонів доларів. 


Нагадаємо також і про те, що нещодавно він знепритомнів під час туру зі своїм рок-гуртом Hollywood Vampires.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter