Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джонні Депп готовий повернутись у Disney

Люди

09 липня
152

Актор може повернутись до великих ролей

Джонні Депп готовий повернутись у Disney

Джонні Депп після скандального розлучення з Ембер Герд мав проблеми з новими фільмами, проте зараз готовий до поновлення співпраці з Disney. Про це повідомляють у People.


60-річний американський актор нині може повернутись до своїх ролей. Попри те, що раніше заявляв про зраду з боку відомої кіностудії через суди з колишньою дружиною Ембер Герд.


Актор знову готовий працювати з компанією, однак лишень якщо буде "правильний проєкт".


"Усе можливо. Якщо це правильний проєкт, він його зробить", — зазначає джерело.

 

Фото: GettyImages


Нещодавно західні ЗМІ поділились інформацією, що гонорар актора, якби він повернувся до "Піратів Карибського моря", міг становити 20 мільйонів доларів, але тоді Депп суворо відкинув варіант повернення у франшизу.


Нагадаємо, 2022 року Депп і його колишня дружина Герд скандально розлучились. Після майже річних судових засідань жінку визнали винною у справі проти актора. Під час активної фази звинувачень у сексуальному насильстві більшість компаній розірвала контракти з актором. Лише Dior продовжив співпрацювати та створювати рекламі кампанії.


Тепер Джек Горобець поступово повертається в публічне поле. У травні 2023 року на Каннському кінофестивалі він представив фільм "Жанна Дюбаррі", в якому зіграв короля Людовіка XV.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter