Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джонні Депп знепритомнів у готелі під час туру

Люди

24 липня
155

Джонні Депп знепритомнів у готелі під час туру

Джонні Депп — американський актор, разом зі своїм гуртом Hollywood Vampires давав концерти, однак втратив свідомість у номері готелю в Будапешті. Про це повідомляє Marca.


Колектив Hollywood Vampires, що його заснував зірка "Піратів Карибського моря", скасував свій концерт у Будапешті. Джонні стало зле, і його товаришам довелось викликати лікаря в номер, тож вони не змогли вийти до шанувальників на сцену.


"Усе було готово, сцена була готова, команда за лаштунками була готова до виступу. Ніхто не думав, що можуть виникнути проблеми, особливо тому, що учасники гурту зробили звукове налаштування, яке було заплановано на вечір", — повідомив представник арени, де мав грати Депп.


Як відомо, однією з причин, чому актор знепритомнів, вважають сильне його збудження. Спершу знаменитість пропустив саундчек перед запланованим концертом, однак це нікого не здивувало, бо відбувалось таке часто. 


"Ніхто не думав про те, що Джонні Депп не брав участі у підготуванні. Його мікрофон налаштував співробітник, але це не є чимось незвичайним для таких зірок. Усе, що ми чули, це те, що Депп був надмірно збуджений, він навіть не міг вийти з готелю. Ми також чули, що вони викликали лікаря, щоб перевірити, чи не було з ним чогось більшого, ніж просто перевтома", — поділився інсайдер.

 

Фото: https://www.instagram.com/johnnydepp/


На щастя, лікарям вдалось швидко повернути музиканта до тями. Уже за кілька днів гурт вийшов на сцену в Польщі, а також попросив вибачення перед фанатами, що не змогли насолодитись улюбленим колективом в Угорщині.


Нагадаємо, зовсім нещодавно Джонні потрапив у скандал, оскільки багато джерел повідомило про можливий приїзд до країни-терористки росії, проте його представник заперечив усі чутки.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter