Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джонні Депп може поїхати на виступ у росію

Люди

11 липня
166

Актор готовий за гроші поїхати до столиці рашистів

Джонні Депп може поїхати на виступ у росію

Джонні Депп, за повідомленнями росіян, збирається приїхати до країни-терористки, щоб записати спільну пісню з гуртом "ЯМОРЕ". Про це інформують пропагандистські медіа.


Пресслужба російського музичного гурту "ЯМОРЕ" заявила, що незабаром голлівудський актор приїде до москви. Вони зазначають, що перемовини про це вели ще від 2018 року, коли Депп в "Олімпійському" у столиці рашистів виступив у складі Hollywood Vampires.


"Здебільшого всі ці роки ми спілкувалися в дусі: "Як життя?". 2020 року в нас з'явилася ідея записати спільну пісню, ми закинули цю ідею менеджменту Деппа. Протягом двох років тривали переговори, все ускладнювало те, що Депп судився з Ембер Герд. Рік тому, після перемоги в суді, мені написали, що він готовий приїхати", — сказав учасник групи Міхаїл Лісов.


Росіяни запевняють, що вони зійшлись із зіркою на гонорарі 370 тисяч доларів за виступ.

 

Фото: GettyImages

 

Як стверджує Лісов, акторові спершу пропонували більшу суму, одначе Джонні запросив менше грошей, але за умови, якщо йому зроблять екскурсію маршрутом Калінінград — Зеленоградськ — Курська коса — Світлогорськ — Янтарне.


"За два тижні в нас відеодзвінок з актором. Бентежно, звісно, хоча Джонні дуже простий у спілкуванні, не вдає із себе нікого, класний чоловʼяга", — додав росіянин.


Нагадаємо, що голлівудська зірка нещодавно виграв суд проти своєї колишньої дружини Ембер Герд. Через багаторічний процес він був готовий покинути кіноіндустрію, втім, з’явилась інформація, що актор готовий повернутись до співпраці з Disney.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter