Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Наталі Портман з’явилася на олімпіаді в Парижі

Факти

Богдана СВІТЕНКО
01 серпня 14:00
174
Джерело: Газета "Життєві історії"

Наталі Портман у стильному костюмі

Наталі Портман з’явилася на олімпіаді в Парижі

Життєві історії

 

Американська акторка театру й кіно Наталі Портман відвідала Олімпійські ігри XXXIII в красивому наряді. 43-річна Наталі, яка є мамою двох дітей, одягнула жовтий костюм, щоб прийти на фінал жіночої спортивної гімнастики. Портман не додавала до свого літнього образу зайвих аксесуарів, адже її вбрання мало на собі золоті ґудзики. Також акторка науково-фантастичного фільму «Зоряні війни» продемонструвала свою природну красу, зробивши мінімальний макіяж.

 

 Портман з'явилася на олімпіаді лише через декілька днів після своїх висловлювань. Акторка розповіла, що хвилюється через те, що жінкам нав’язують, що вони завжди повинні мати ідеальнмй вигляд. Зірка, яка колись схудла на 20 фунтів (приблизно 10 кг) щоб зіграти балерину у фільмі «Чорний лебідь», сказала: «Від цього дуже важко втекти. Ви повинні відгородитися від цього якомога більше, тому що це дуже небезпечно».

 

Наталі Портман дебютувала в кіно у віці 12 років. Тоді вона зіграла дівчину на ім'я Матильда у фільмі «Леон» (1994). Ця роль принесла їй перше визнання і стала відправною точкою для її подальшої кар'єри. Також за головну роль у фільмі «Чорний лебідь» Портман отримала «Оскар».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter