Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Наталі Портман розповіла про своє розлучення з Бенджаміном Міллеп'є

Люди

Степан СЕМКІВ
23 липня 13:58
481
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Наталі Портман на шоу «Сьогодні ввечері...» з Джиммі Феллоном

Наталі Портман розповіла про своє розлучення з Бенджаміном Міллеп'є

Життєві історії

 

 

43-річна завжди стильна оскароносна актриса не дуже багато говорила про своє розлучення з 46-річним режисером і хореографом, з яким вона була одружена 11 років і з яким у неї є син Алеф, 12 років, і дочка Амалія, 7 років, і більша частина нашої інформації походить з інсайдерських джерел.


Розлучення Наталі Портман і Бенджаміна Міллепіда було завершено на початку цього року. За інформацією видання People, актриса фільму «Тор: Кохання та грім» подала на розлучення ще в липні 2023 року, за декілька місяців після того, як з'явилися чутки про позашлюбний зв'язок Міллеп'є, а в лютому 2024 року розлучення було остаточно оформлене у Франції.


«Спочатку їй було дуже важко, але її друзі згуртувалися навколо неї і допомогли їй пройти через найгірші часи», поділився з пабом інсайдер, додавши: «Наталі пережила дуже важкий і болісний рік, але вона вийшла з нього сильнішою і знаходить радість у своїй сім'ї, друзях і роботі».


Під час свого виступу на шоу акторка «Чорного лебедя» розповіла, як обмін думками з Ріанною під час показу Dior Haute Couture на Тижні моди в Парижі на початку року дійсно допоміг їй підняти настрій.

 


Цей обмін думками був зафіксований у відео, яке стало вірусним, де співачка Umbrella називає зірку «Леді в озері» «однією з найгарячіших [нецензурна лексика] в Голлівуді». Ріанна додала: «Я не захоплююся ніким, але я [нецензурне слово] люблю тебе».


«Це моє нове улюблене відео всіх часів», написав тоді один фанат на X. «Це буквально означає так багато для мене», прокоментував інший шанувальник, а третій додав: «Дві королеви зустрічаються: «Дві королеви зібралися разом для спільного вбивства».


«Це був дивовижний досвід для мене, сказала зірка «Без обмежень» Феллону в ефірі шоу. Я думаю, що кожна жінка, яка переживає розлучення, повинна почути, як Ріанна скаже їй, що вона погана [нецензурна лексика]».


Феллон встав і зааплодував, після чого Портман додала: «Це було саме те, що мені потрібно... Це був переломний момент у моєму житті».


Це не єдиний раз, коли акторка «Джекі» говорила про цей момент, вона також обговорювала його в ефірі Today, назвавши його «підвищенням упевненості в собі на все життя». Про це Портман розповіла ведучим Ході Котб і Джені Буш Хагер: «Це було саме те, що мені було потрібно в той момент мого життя, і вона дала мені це, і я безмежно їй вдячна. Я люблю її».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter