Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Наомі Кемпбелл розповіла про народження доньки

Люди

Марія КАЛУШ
08 червня 16:25
485
Джерело: Газета "Життєві історії"

Наомі Кемпбелл і її діти

Наомі Кемпбелл розповіла про народження доньки

Життєві історії

 

 

Наомі Кемпбелл розповіла, що її діти були народжені від сурогатної матері після багатьох років невдач. 54-річна супермодель шокувала світ 2021 року, коли оголосила, що в неї народилася донька, не поділившись жодними попередніми повідомленнями про вагітність.


Торік у червні зірка розповіла, що в неї є друга дитина, син, який народився, коли їй було 53 роки. Тепер її доньці три роки, а синові – рік, але впродовж багатьох років виникали припущення щодо того, чи вона скористалась послугами сурогатного материнства або усиновлення.

 

 

Коли в нещодавньому інтерв’ю The Times запитали Наомі про материнство, вона назвала себе «матір’ю-одиначкою». Коли її запитали, чи була в неї сурогатна мати, вона відповіла: «Так».


Розмовляючи з британським Vogue у лютому 2022 року, Наомі позувала з дочкою для зйомок на обкладинку і підтвердила: «Її не усиновили, вона моя дитина». 


У тому ж інтерв'ю модель зізналася, що тримала в таємниці майбутнє народження доньки. «Я можу на руках полічити кількість людей, які знали про це, — сказала зірка. — Але вона — найбільше благословення, яке я могла уявити. Це найкраще, що я коли-небудь мала».


Після народження дітей модель ділиться рідкісними новинами з життя. 2022 року вона опублікувала солодкі знімки їхньої подорожі на Мальдіви. Також поділилася рідкісними знімками на День матері, на яких вона з донькою.


В інтерв'ю The Times Наомі розповіла про власні надії на своїх дітей, сказавши: «Я сподіваюся на кращий світ для своїх дітей. Вони на 110% мій пріоритет. Я маю бути поруч із ними їхнього першого дня у школі».


Джерело: https://metro.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter