Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Наомі Кемпбел розкрила ім’я хрещеного батька свого сина

Факти

Богдана СВІТЕНКО
19 червня 22:48
550
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Наомі Кемпблл і її діти

Наомі Кемпбел розкрила ім’я хрещеного батька свого сина

Життєві історії

 

Британська супермодель та акторка Наомі Кемпбелл розповіла, що засновник PrettyLittleThing і мільярдер Умар Камані став хрещеним батьком її сина. Вперше Умара назвали хрещеним дитини Наомі в інтерв’ю Bloomberg.

 

 

Загалом у 54-річної Наомі є двоє маленьких дітей. Зірка шокувала світ, коли 2021 року розповіла про несподіване народження доньки, а потім сина 2023 року. Згодом королева подіумів зізналась, що і донька, і син, чиїх імен вона не розголошує, народилися завдяки послугам сурогатного материнства. Також супермодель зазначила, що вона не намагалася віднайти батька своїх дітей і їй подобається бути матір’ю-одиначкою.

 

 

Умар Камані є хрещеним батьком сина Наомі Кемпбелл, а співак Ленні Кравіц хрещений її дочки. Про це Кемпбелл натякнула, коли торік вітала музиканта з 59-річчям: "…ми любимо тебе, брате / хрещений батько, ти справжня рок-зірка", написала Наомі у своїх соцмережах.

 

Наомі Кемпбелл також висловлює стурбованість тим, що молоде покоління не зацікавлене в народженні дітей. Вона наполягає на тому, що батьківство завжди "варте того", незалежно від того, наскільки складні обставини. Жінка говорить: "Я чую, як багато молодих дівчат кажуть, що це занадто дорого мати дітей і вони, можливо, не хочуть їх. І я кажу: "Ти передумаєш. Ти захочеш бути мамою". Я розумію, що економічно це важко. Але у моєї мами нічого не було, і вона мусила працювати. Воно того варте. Це так дивовижно".

 

Наомі Кемпбел одна з найвідоміших і найуспішніших моделей у світі. Її кар'єра розпочалась у 15 років. Уже за декілька років Кемпбелл стала позувати для обкладинок різноманітних провідних модних журналів. Відтоді вона є однією з найвпливовіших ікон моди. Також Наомі стала першою чорношкірою моделлю, яка з'явилася на обкладинці французького Vogue у серпні 1988 року.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter