Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Надзвичайно ніжний пухкий торт «Рафаелло»

Кулінарні рецепти

22 жовтня
328

Смачна випічка

Надзвичайно ніжний пухкий  торт «Рафаелло»

СМАЧНІ СОЛОДОЩІ

 

Інгредієнти:  (на тісто) яйце, 200 цукрової пудри, 3 ст. л. маргарину, столова ложка амонію,  125 мл молока,  3,5 скл. борошна вищого ґатунку, пачка ванільного цукру, велика пачка кокосової стружки;  (на крем) 2 скл. молока, яйце, 100 г цукру, 2 ст. л. борошна, 2 ст. л. крохмалю, 350 г масла, 100 г сирого згущеного молока, ванільний цукор.

 


Приготування. До просіяного борошна додати цукрову пудру, перемішати, зробити заглиблення і вибити в нього яйце, додати розтоплений маргарин та ванільний цукор. Амоній, розчинений у молоці, влити в борошно поступово й замісити тісто. Воно має бути як на вареники. Поставити тісто в холодильник, залишити його там на півтори години. Тоді тісто поділити на чотири-п’ять коржів. Розкачати їх тоненько і проколоти ножем у декількох місцях. Спекти в духовці. Коржі швидко випікаються, вони мають бути білими, а не рум’яними. 
Приготувати  крем. У посудину влити молоко, розмішати в ньому борошно, крохмаль, цукор, яйце і поставити її на вогонь. Поварити до загусання, весь час помішуючи. Залишити охолоджуватись. Масло збити зі згущеним молоком, додати ванільний цукор, дві столові ложки кокосової стружки, перемішати. Коли заварна маса охолоне, з’єднати її з масляною, ретельно перемішати й додати трішки мигдальної есенції. 
Готовим кремом перемастити коржі, зверху та збоку намастити кремом і посипати кокосовою стружкою. Можна приготувати вишневу галяретку й додати невеликими шматочками у крем. Також буде смачно і гарно.

 

КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ

Автор: Галина Баб'як

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter