Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Міша Коллінз долучився до амбасадорів UNITED 24

Факти

31 травня
161

Світова підтримка України.

Міша Коллінз долучився до амбасадорів UNITED 24

Міша Коллінз завітав до Києва, де побачився з Володимиром Зеленським. Під час зустрічі стало відомо, що знаменитість стане амбасадором фандрейзингової платформи UNITED24 й підтримуватиме напрям "Гуманітарне розмінування". Про це повідомили на сайті президента України.

 

30 травня амерканський актор приїхав в Україну з українським футболістом Андрієм Шевченком. Разом із ними до столиці також прибули син спортсмена Джордан і фотограф Джайлс Дьюлі.

 

Фото: https://www.instagram.com/u24.gov.ua/

 

 

Зірка культового серіалу "Надприродне" зазначив, що усвідомлює важливість розмінувань, оскільки колись його товариш наступив на вибуховий пристрій, через що втратив обидві ноги та руку.

 

"Зі свого боку Міша Коллінз повідомив, що його товариш – британський журналіст і фотограф Джайлс Дьюлі – свого часу в Афганістані наступив на вибуховий пристрій і втратив обидві ноги та руку. Тож для нього допомагати в гуманітарному розмінуванні – це особисте питання", – пояснили у пресслужбі президента.

 

Відомо, що Джайлс Дьюлі теж був на зустріч з Володимиром Зеленським. Фонд фотографа "Спадок війни" (Legacy of War Foundation) став офіційним партнером ініціативи UNITED24 у Великій Британії. 

 

Незабаром Мішель Коллінз має відвідати Київську та Чернігівську області, щоб побачити роботу українських саперів.


Зазначимо, відомий актор є уродженцем Бостону, проте має українське коріння, адже його рідня родом з Київської області. У коледжі знаменитість вивчав українську політику та історію.

 

До слова, амбасадорами ініціативи UNITED24 також є боксер Олександр Усик, футболіст Андрій Шевченко, тенісистка Еліна Світоліна, артисти рок-гурт Imagine Dragons, креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія, співачка Барбра Стрейзанд, актор Лієв Шрайбер та інші зірки.


Нагадаємо, раніше в Україну приїжджали й інші світові зірки, зокрема Кетрін Винник та Іванна Сахно.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ

НОВИНИ ТИЖНЯ. ПІДСУМКИ ТИЖНЯ
16 липня 25
ПІДСУМКОВІ НОВИНИ ТИЖНЯ: 04.07 - 10.07
10 липня 28
ПЕКЛА МАТИ «КАРПАТИ»…
ГАЗЕТА «ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ»
ПЕКЛА МАТИ «КАРПАТИ»…
06 липня 35