Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мінні Драйвер розповіла приголомшливу новину про знімання фільму

Люди

Богдана СВІТЕНКО
08 квітня 17:44
131
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Мінні Драйвер на церемонії

Мінні Драйвер розповіла приголомшливу новину про знімання фільму

Життєві історії

 

Після гучного скандалу Мінні Драйвер уперше з’явилася на публіці. Акторка та співачка відвідала церемонію CMT Music Awards 2024 в місті Остін, штат Техас.

 

Скандал розгорівся після того, як 54-річна Мінні розповіла, що під час знімання фільму «Злива» 1998 року продюсери не дозволили їй одягти гідрокостюм для сцен у воді. Розповідаючи про тяжкий досвід у цьому фільмі, Драйвер додала: «Там були величезні дощові машини. Ми знімали дуже довго. Це був важкий фільм, але всі інші актори могли носити гідрокостюм. А мені продюсери сказали, що я не можу його використовувати, адже вони хочуть бачити мої соски. Для них не було сенсу одягати мокру футболку, якщо не було б видно того, що під нею».

 

 

Для появи на церемонії, після приголомшливого одкровення, Мінні обрала витончений та елегантний чорний костюм, на лацкані якого була декоративна квітка. Свій образ зірка довершила сережками з діамантами та двома каблучками. Темне волосся Драйвер було розпущеним.

 

Мінні розпочала свою акторську кар’єру 1991 року. Також її було номіновано на премію «Оскар» за найкращу жіночу роль другого плану. Крім кіно, Драйвер захоплюється музикою. На сьогодні у неї є два музичні альбоми.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter