Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Міла Куніс уперше після скандалу з’явилася на червоній доріжці

Люди

Назар КОЛОДІЙ
20 квітня 17:52
551
Джерело: Газета "Життєві історії"

Міла Куніс повертається

Міла Куніс уперше після скандалу з’явилася на червоній доріжці

Життєві історії

 

 

Міла Куніс, американська акторка, вперше після скандальних листів-поруки за їхнього друга і колишнього персонажа «Шоу 70-х» Мастерсона з’явилася на червоній доріжці.

 

Торік у вересні було виявлено, що Куніс та її чоловік Ештон Катчер написали листи на захист засудженого Денні Мастерсона. Це обурило громадськість. У травні 2023 року Мастерсона засудили за те, що він спонукав двох жінок до наркотиків і зґвалтував їх. Зґвалтування відбулися у проміжку між 2001 і 2003 роками. Винуватця засудили до 30 років ув’язнення.

 

Невдовзі подружжя оприлюднило відео із поясненнями свого вчинку і пробаченням. Проте це лише посилило негативну реакцію громадськості. Катчер пішов у відставку з посади голови правління Thorn, організації, яка веде боротьбу з торгівлею людьми і сексуальним насильством над дітьми. 2009 року Катчер разом з актором і колишньою дружиною Демі Мур заснували Thorn. Куніс також була змушена залишили посаду спостерігача в раді організації.

 

Після скандалу Міла вперше вийшла на свою першу червону доріжку та одягла чорно-білу блузку в горошок, яка була частково розстебнута навколо коміра. Крім того, вона одягла чорні штани з високою талією та взула чорні туфлі з закритим носком. Її брюнеткові пасма були розділені посередині й легко спадали на плечі легкими кучерями. 

 

Довідка. Міла Куніс народилася 14 серпня 1983 в Чернівцях у єврейській родині. Батько Марк працював інженером-механіком на чернівецькому заводі «Легмаш». У Сполучених Штатах він змінив професію і став таксистом. Мати Ельвіра раніше працювала вчителькою фізики. 1991 року її родина емігрувала з України й оселилася в Лос-Анджелесі. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter