Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меттью Перрі перед смертю обрав актора, який мав зіграти його в біографічній стрічці

Факти

06 листопада
300

Зірка "Друзів" сам обрав Зака Ефрона, щоб той зіграв його у байопіку

Меттью Перрі перед смертю обрав актора, який мав зіграти його в біографічній стрічці

ЗІРКИ

 

Меттью Перрі — американський актор, напередодні смерті сам відібрав актора Зака Ефрона, щоб він зіграв його у біографічному фільмі про боротьбу із залежностями. Про це повідомляє видання Marca.


Подруга Меттью Афіна Кросбі мала дружні взаємини з актором і в нещодавньому інтерв’ю розповіла про те, як він роздумував над біографічною стрічкою про себе і хотів, щоб його зіграв Зак Ефрон, який відомий завдяки "Татові знову 17". До слова, у цій кінокартині Перрі мав одну з центральних ролей.


"Меттью сказав, що хоче зняти фільм про своє життя, і він працював із Заком Ефроном у минулому над фільмом. Він розповідав, що хоче, щоб Зак Ефрон зіграв його як молодшу версію, і от-от збирається попросити його зробити це найближчим часом. Він просто з нетерпінням чекав, щоб розповісти більше про свою історію та своє одужання від залежності, а також справді підтримувати цю справу, щоб допомогти більшій кількості людей, тому він був таким оптимістичним і щасливим щодо всього, що хотів зробити", — прокоментувала Афіна.


Варто зазначити, що Перрі зустрівся з подругою вдень, а помер увечері, коли, за однією із версій, втопився у ванній власного будинку.


Нагадаємо, нещодавно колеги та приятелі Меттью зі серіалу "Друзі" опублікували спільну заяву, в якій вшанували пам’ять.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter