Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меттью Перрі: любовне життя зірки "Друзів" до трагічної смерті

Факти

30 жовтня
210

Знаменитість зустрічався з багатьма популярними акторками

Меттью Перрі: любовне життя зірки "Друзів" до трагічної смерті

ЗІРКИ

 

Меттью Перрі — американський актор, до своєї трагічної смерті 28 жовтня у віці 54 років, мав багато романтичних стосунків із популярними акторками Голлівуду.


Завдяки ролі Чендлера Бінга із ситкому "Друзі", який виходив упродовж 1994—2004 років, він мав стосунки з популярними акторками Джулією Робертс ("Квиток до раю"), Валері Бертінеллі ("Кралі в Клівленді"), Ліззі Каплан ("Майстри сексу") та іншими.


На момент смерті Меттью не був одруженим. Раніше видання TMZ повідомляло, що він, імовірно потонув у джакузі власного будинку в Лос-Анджелесі.


Його останні публічні стосунки були з літературним агентом Моллі Гурвіц. Пара почала зустрічатися 2018 року, а 2020-го навіть заручилася, проте все ж за рік розлучилася.

 


Також варто зазначити, що Перрі ніколи не одружувався, і Моллі була єдиною жінкою, з якою вийшло заручитись.

Найтриваліші стосунки він мав із Ліззі Каплан. Пара зустрічалася упродовж 2006—2012 років. До слова, у своїх мемуарах, які нещодавно вийшли українською "Друзі, коханки і велика халепа", він написав, що вони ледь не одружились.


"Усі мої страхи здійнялися, як змія. Я часто думаю, що якби освідчився їй, то тепер у нас було б двоє дітей і будинок. Натомість я якесь чмо, яке у свої 53 роки сам у своєму домі", — писав він у книжці про ці стосунки.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter