Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меттью Перрі помер у віці 54 років

Факти

29 жовтня
447

Зірка серіалу "Друзі" помер у своєму помешканні

Меттью Перрі помер у віці 54 років

Меттью Ленгфорда Перрі — американо-канадського актора, відомого роллю Чендлера Бінга в серіалі "Друзі", знайшли мертвим у його будинку в Лос-Анджелесі 28 жовтня. Про це повідомляє People.


"Наше серце розбите через трагічну втрату нашого улюбленого сина та брата. Меттью приніс стільки радості світу, і як актор, і як друг. Ви всі так багато важили для нього, і ми цінуємо величезний вилив любові", — заявила його родина в заяві.


Джерела видання TMZ повідомили, що рятувальників викликали у резиденцію актора, коли він уже помер. На місці подій не знайшли наркотиків, алкоголю чи інших речовин, а сам Перрі лежав у своєму джакузі. Окрім того, служба 911 отримала дзвінок з адреси Меттью.

 


Представник поліції Лос-Анджелеса підтвердив, що офіцери справді відповіли на телефонний дзвінок, проте особи померлого не зазначено.


Також компанія Warner Bros. опублікувала скорботну заяву про знаменитість:


"Ми спустошені смертю нашого дорогого друга Меттью Перрі. Меттью був неймовірно талановитим актором і невіддільною частиною родини Warner Bros. Television Group. Вплив його як комедійного генія був відчутним у всьому світі, і його спадщина житиме в серцях багатьох людей. Це неприємний день, і ми висловлюємо свою любов його родині, його близьким і всім його відданим шанувальникам".

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter