Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меган Маркл погодиться на участь у перезапуску шоу «Костюми» лише на своїх умовах

Люди

09 лютого
364

Герцогиня Сассекська має власну компанію

Меган Маркл погодиться на участь у перезапуску шоу «Костюми» лише на своїх умовах

ШОУ-БІЗ

 

 

 

Меган Маркл (герцогиня Сассекська) не з’явиться в майбутньому перезапуску шоу «Костюми». Причина відмови – бажання Меган залучити до виробництва власну компанію Archewell. 


Джерела, близькі до виробництва нового шоу, ексклюзивно підтвердили DailyMail.com, що дружина принца Гаррі не планує зніматися в серіалі. Персонаж у сценарії створено спеціально під неї. Меган «ідеально пасує на цю роль».


Мама двох дітей, 42-річна Меган, зацікавлена взяти участь у проєкті як виконавчий продюсер, через свою продюсерську компанію Archewell. Проте компанія, яка готувала цей проєкт, категорично відмовилася від такої пропозиції. 


Нагадаємо, що Меган зіграла роль помічника юриста Рейчел Зейн в оригінальному шоу, прем'єра якого відбулася 2011 року і який закінчився 2019 року, але вона залишила проєкт 2017 року після того, як розпочався її роман із принцом Гаррі.


Торішнього літа юридична драма несподівано стала найбільш трансльованим шоу в США впродовж 12 тижнів одразу після того, як її додали на Netflix.


Творець шоу «Костюми» Аарон Корш виступав сценаристом і виконавчим продюсером разом із Девідом Бартісом і Догом Ліманом для Hypnotic і Джином Кляйном.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter