Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Маша Єфросиніна розповіла про свій найбільший комплекс

Люди

10 червня
205

Відверті історії з життя українських знаменитостей.

Маша Єфросиніна розповіла про свій найбільший комплекс

Маша Єфросиніна зізналася, що зайва вага є її найбільшим комплексом, який супроводжує зі студентських років.


Цим українська ведуча поділилася під час шоу "Дорослі дівчата", в якій Маша Єфросиніна та Оля Полякова обговорюють різні цікаві теми. Цього разу знаменитості говорили про комплекси та ділилися власними історіями.


Маша Єфросиніна розповіла, що до вступу до університету була стрункою і не мала проблем із надлишковою вагою. Втім, тільки-но вона переїхала в Київ, усе пішло шкереберть. Дівчина не мала друзів у новому місті, через що багато часу проводила наодинці з їжею.


"Я поїхала вступати до університету. Я залишилася сама в Києві, у мене не складалося з друзями. І оце моє життя в Керчі, таке гарне, рожеве, сповнене любові всіх навколо, звужується, спресовується до життя в малесенькій кімнатці, без друзів, без батьків. Єдиним моїм другом стала їжа. Я за перші пів року роз'їдаюся. Усе, що я знала, – як посмажити картоплю. І от у мене була смажена картопля, мама ще передавала мені мішками грецькі горіхи. І щовечора я їла, їжа була моєю єдиною насолодою. Я за пів року набираю кілограмів вісім або десять. І приїжджаю на перші канікули додому, і мої батьки були шоковані. Тато каже: "Боже, яка ти стала здоровезна". Так почався відлік того, як я перестала бути цією ідеальною, неймовірно привабливою дівчинкою у своїх очах", – поділилася спогадами телеведуча.

 

Зірка додала, що набрала ще більше, коли стала ведучою ранкового шоу "Підйом", тоді їй доводилось прокидатись близько четвертої ранку, що спричинило гормональний збій і сильне збільшення маси

 

За словами ведучої, щоб схуднути вона пробувала абсолютно різні способи. Зокрема, сиділа на різних дієтах, робила клізми, використовувала грілки, вживала добавки. До того ж знаменитість зазначила, що одного разу навіть пішла на кодування від зайвої ваги, проте від цього не було жодного ефекту.

 

"Кодувалася від зайвої ваги. Мені був десь 21 рік. Побачила оголошення "Кодую від зайвої ваги". Я приходжу, стоїть шість крісел. У кожному сидять люди, які вп'ятеро-вшестеро більші за мене. Мені видають стільчик. І нам усім надівають такі шапочки з ремінців, ніби будуть робити шокотерапію. Виходить головна жриця, кодувальниця. Вона схожа на героїню із "Сімейки Аддамсів". І каже кожному, що він не буде їсти те і те. Я думаю, коли воно мене зачепить… А воно не зачіпає. Я дивлюся на неї, а мені дуже смішно. І поки всі у відключці, вона мені говорить: "Йди звідси, гроші повернуть на виході". Я відповідаю: "Добре, я пішла", – згадувала Маша Єфросиніна.

 

Нагадаємо, ведуча розповіла, що її син отримав сильний опік у поїзді.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter