Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Маша Єфросиніна розповіла, що її син отримав сильний опік

Люди

16 квітня
214

Нещасний випадок у сім'ї телеведучої.

Маша Єфросиніна розповіла, що її син отримав сильний опік

Маша Єфросиніна повідомила в Instagram, що у поїзді ненароком облила сина гарячою кавою, через що у нього на нозі тепер сильний опік.

 

Знаменитість мала їхати за кордон, а перед цим планувала відвезти Олександра у Варшаву. Однак у поїзді вона випадково обпекла сина, тому вони зустріли Великдень у лікарні.

 

"Сьогодні в такий Світлий день Великодня я думаю про те, як останні більш аніж 400 днів стерли циклічність між добрим і поганим. В один день ти можеш вмерти всередині від новин про загибель невинних дітей та водночас наповнитися щастям, коли у дверях повертається ключ, і на порозі стоїть сюрпризом твій чоловік. Ти можеш вибухнути сльозами, що втома довела тебе до такого розфокусу, що, стоячи в потязі з мамою, дитиною та собакою, ти усвідомлюєш, що взяла квитки на іншу дату, але в цей момент майже кожна жінка з такими ж дітьми, мамами, собаками готова посунутися та віддати тобі своє місце. Ти зустрічаєш Великдень у перев’язочній із сином, в якого сильний опік, а в той момент подруги привозять тобі паски, мама готує твої улюблені курячі котлетки з пюре з дитинства, щоб ти усміхнулась", — написала українська телеведуча у своєму дописі.

 

Нагадаємо, нещодавно син Маші Єфросиніної вперше за рік приїхав додому в Київ.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter