Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Майлі Сайрус зачарувала шанувальників новою рекламною кампанією

Люди

Степан ПАВЛІВ
15 жовтня 11:45
251
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Майлі Сайрус — найкрасивіша жінка у світі

Майлі Сайрус зачарувала шанувальників новою рекламною кампанією
Співачка Сайрус у красивих окулярах

Життєві історії

 

31-річна виконавиця демонструє приголомшливе поєднання спекотного чорного мережива, білизни, що облягає фігуру, та гламурних чорних сонцезахисних окулярів. Брудно-русяве волосся володарки «Ґреммі» укладене в елегантну, вишукану зачіску, довершуючи чарівний образ.


Незабаром після того, як Сайрус поділилася новими фотографіями відео, зробленими Мерт Алас, у постах для своїх 214 мільйонів підписників в інстаграмі, шанувальники попрямували до розділів коментарів, щоб поділитися своїми думками.


“ЯК ТИ МОЖЕШ БУТИ ТАКОЮ ДОСКОНАЛОЮ?” запитав одни із шанувальників. Хтось інший написав: «Це найкрасивіша жінка у світі» під фотографією Сайрус, яка позує на чорних шкіряних сидіннях на задньому сидінні автомобіля. Ще один користувач зазначив: «Я боюся, що це потрібно вставити в рамку».

 


Нову кампанію із Сайрус у головній ролі «знято на тлі заворожуючого Лос-Анджелеса», як зазначає бренд, а співачка змоделювала вироби, що знаменують собою «елегантне поєднання стилю та артистизму». Кожна оправа, як зазначає італійський дім розкішної моди, «ретельно розроблена, щоб посилити бачення та особисте вираження».


Як знають її шанувальники, Сайрус також була обличчям рекламної кампанії окулярів Dolce & Gabbana на весну та літо 2024 року, яка дебютувала в березні. На цих яскравих світлинах Сайрус світилася в обтислій чорній сукні, лежачи на ліжку, застеленому червоними простирадлами.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter