Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Майлі Сайрус сплагіатила пісню Бруно Марса і переробила її у власний хіт

Люди

Степан ПАВЛІВ
23 вересня 11:28
239
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Майлі Сайрус знайшла спосіб зцілення від колишнього кохання

Майлі Сайрус сплагіатила пісню Бруно Марса і переробила її у власний хіт
Співачка скопіювала пісню Марса

Життєві історії

 

 

Якщо ви фанат Бруно Марса, то, можливо, помітили, що його пісня When I Was Your Man і її пісня Flowers мають деяку схожість, особливо в частині лірики. Чи це було здійснено навмисно чи ні розбиратиметься Суд. На володарку «Ґреммі» подали до суду за порушення авторських прав.


Коли Майлі Сайрус випустила пісню «Квіти» 2023 року, ні для кого не було секретом, що йдеться про її колишнього чоловіка Ліама Гемсворта та його романи. Для контексту, Ліам Хемсворт присвятив пісню Бруно Марса When I Was Your Man Майлі Сайрус іще 2013 року, незабаром після того, як вони вперше розлучилися.


Текст пісні: «Я повинен був купити тобі квіти і тримати твою руку / повинен був присвятити тобі всі свої години, коли у мене була можливість / брати тебе на кожну вечірку, тому що все, що ти хотіла зробити, це танцювати». У своїй пісні «Квіти» Сайрус співає: «Я можу купити собі квіти / Написати своє ім’я на піску / Говорити сама з собою годинами / Говорити те, чого ти не розумієш / Я можу взяти себе на танці / І я можу тримати себе за руку».

 


Джерело, близьке до Майлі, каже: «Вона написала слова, які були реакцією на тексти Бруно, тому, що це була пісня Ліама для неї. Вона дбала лише про те, щоб він знав, що це для нього».


Тепер 31-річна співачка зіткнулася з позовом за звинуваченням у копіюванні пісні Бруно. Повідомляють, що «Майлі не надто стурбована самим позовом, але всі, хто знає її, знають, що цей трек був написаний як спосіб зцілення від Ліама», за словами джерел.


«Вона хвилюється, що їй доведеться розкрити своє натхнення для написання пісні", продовжило джерело. Хоча вона не має жодних сумнівів у тому, що це була відповідь Бруно, публічне оприлюднення, яке стосувалося саме Ліама, спричинило занепокоєння».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter