Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Різ Уізерспун більше не приховує свій новий роман із фінансистом

Факти

Степан СЕМКІВ
12 жовтня 09:48
356
Джерело: Газета "Життєві історії"

Різ Уізерспун та її пріорітети

Різ Уізерспун більше не приховує свій новий роман із фінансистом
Зірка знайшла своє кохання

Життєві історії

 

 

Зірку «Блондинки в законі» помітили на вечірньому побаченні зі своїм бойфрендом, фінансистом Олівером Хаарманном.


Мати трьох дітей мала розкішний вигляд у коричневому піджаку з коричневими ґудзиками в поєднанні з чорними штанами і черевиками, скроєними на замовлення. Вона доповнила свій ансамбль чорною шкіряною сумочкою із золотими акцентами та капелюхом з логотипом «Нью-Йорк Айлендерс», оскільки Хаарманн є міноритарним власником команди НХЛ. 


Того ж вечора голубків також помітили з її 20-річним сином, Діконом Філіпом, який навчається в коледжі в Нью-Йорку. Пізніше групу помітили за вечерею в кафе Cluny у Вест-Віллідж.

 

 

Гарманн дотримувався свого образу фінансиста, одягнувши темно-синій костюм зі світло-блакитною сорочкою з комірцем під ним.


Хоча зірка «Великої маленької брехні» особисто не говорила про свій новий роман, джерела розповіли деякі подробиці про те, як почалися їхні стосунки. 


Історія стосунків Різ Уізерспун та Олівера Гармана за версією інсайдерів: уперше пару помітили разом у липні 2024 року, але джерела розповіли PEOPLE, що вони просто «друзі», тим часом інші інсайдери стверджували, що вони «не поспішають».


«Їй це подобається, але вона не хоче приділяти цьому багато уваги. Вона зайнята роботою і сином. Це її найбільші пріоритети», сказав інсайдер.


Їх також бачили на низці інших побачень у Нью-Йорку, натякаючи на те, що вони були послідовними у своєму романтичному зв'язку. Тепер, коли він познайомився принаймні з одним дітей Різ, ми можемо бути впевнені, що між ними все стає досить серйозно.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter