Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гвен Стефані пишається своїм сином-музикантом і його талантами

Факти

Назар КОЛОДІЙ
24 серпня 10:48
218
Джерело: Газета "Життєві історії"

Гвен Стефані й дебют її сина

Гвен Стефані пишається своїм сином-музикантом і його талантами
Син зіркової співачки на сцені

Життєві історії

 


Син Гвен Стефані, Зума Россдейл, якого вона виховує з колишнім чоловіком Гевіном Россдейлом, нещодавно дебютував у музиці в Ole Red у Нешвіллі, барі, що належить його вітчиму Блейку Шелтону. 


Протягом останніх кількох тижнів відеоролик із зображенням 16-річного Зуми, який виконує пісню Зака Брайана Oklahoma Smokeshow, набирав популярності на X (раніше відомий як Twitter) серед шанувальників 54-річної Стефані та 48-річного Шелтона.


У відео Стефані представляє Зуму на сцену, де він з’являється в ковбойському капелюсі та вестерн-черевиках, готовий продемонструвати свою гру на гітарі та вокальний талант. Натовп вибухнув радісними вигуками, коли Зума почав грати, а Шелтона можна було побачити збоку сцени. У якийсь момент Зума запитав публіку, чи чують вони його, зумовивши ще більше аплодисментів. На задньому плані чути голос Стефані, яка гордо коментує, як «мило» виглядав її син під час виступу.

 


Шанувальники хвалять відео, на якому син Гвен Стефані Зума Россдейл виступає в барі свого вітчима Блейка Шелтона.


Незабаром після того, як кадри виступу Зуми з’явилися на X, фанат, який був присутній на заході, написав Стефані, прокоментувавши: «Ваш син чудово впорався зі співом!! Я думав, що я на концерті Зака Брайана!!» Інший погодився, написавши у Twitter: «Уявляю, як ти пишаєшся Зумою та його зірковими виступами».


Стефані має Зуму та двох інших синів (18-річного Кінгстона та 10-річного Аполлона) зі своїм колишнім, 58-річним співаком Буша Россдейлом. Співачка Hollaback Girl також нещодавно зігріла серця шанувальників корисною даниною пам’яті Зуми в інстаграмі на день народження Зуми. Під відео, яке висвітлювало фотографії її сина з дитинства, Стефані написала: «Щасливого 16-річчя, Зумо!! ми ДУЖЕ тебе любимо!!»


Шанувальники стікалися до розділу коментарів, щоб привітати Зуму з 16-річчям, водночас дивуючись, як «швидко» він виріс. Багато хто також відзначав вплив його вітчима, співака в стилі кантрі, пояснюючи його вплив модою Зуми на західну тематику та його інтересом до кантрі-музики.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter