Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мадонна знову втрапила у скандал на своєму концерті

Люди

Назар КОЛОДІЙ
25 квітня 15:58
570
Джерело: Газета "Життєві історії"

Мадонна і її концерт

Мадонна знову втрапила у скандал на своєму концерті

Життєві історії

 

 

На Мадонну знову подали до суду через затримку початку її концерту. Власники квитків у Вашингтоні, округ Колумбія, звинуватили її в «неповазі до своїх шанувальників».


Колективний позов було подано до федерального суду округу Колумбія минулої п’ятниці (19 квітня), повідомляє Billboard. Троє шанувальників стверджують, що співачка порушила закон, прийшовши на сцену із запізненням на дві години.


У скарзі, в якій відповідачем також названо організацію Live Nation, йдеться, що затримка початку концертів Celebration Tour є «безглуздим використанням нечесної реклами». Адвокати шанувальників написали: «Примушування людей годинами чекати її виступу на гарячій, незручній арені є демонструванням зарозумілості та неповаги Мадонни до її шанувальників. «По суті, Мадонна та Live Nation — це найстрашніше жахіття для споживача», — написали адвокати.


Вони додали: «Ця скарга стосується незадоволених уболівальників, які є відповідальними людьми, які мають мають і поважають свою роботу й наражаються на проблеми із паркуванням і доїздом у вечірній час».


Джерело: https://www.nme.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter