Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мадонна та її діти на прем’єрі нового фільму

Факти

Богдана СВІТЕНКО
23 липня 20:56
240
Джерело: Газета "Життєві історії"

Мадонна на червоній доріжці

Мадонна та її діти на прем’єрі нового фільму

Життєві історії

 

Американська співачка Мадонна несподівано з’явилась на прем’єрі фільму «Дедпул і Росомаха» в Нью-Йорку. 65-річна зірка вийшла на червону доріжку театру імені Девіда Х. Коха разом зі своїми 11-річними близнюками Естер і Стеллою. Мадонна та її діти позували разом із зірками нового фільму Раяном Рейнольдсом та Г’ю Джекманом.

 

 

Сама Мадонна одягнула чорну сукню-пальто. Свій образ жінка доповнила сонцезахисними окулярами та великою кількістю намист із діамантами. Її близнючки Естер та Стелла, яких вона усиновила з Малаві 2017 року, коли їм було чотири роки, обрали більш повсякденні речі. 

 

Загалом у Мадонни є шестрео дітей. 27-річну Лурдес Марію Чікконе-Леон та 23-річного Рокко Річі Мадонна народила сама, а 18-річного Девіда Банда Чікконе-Річі, 18-річну Мерсі Джеймс та двох близнюків Естер і Стеллу жінка всиновила.

 

Мадонну, можливо, й не чекали на червоній доріжці в Нью-Йорку. Але це сталося після того, як режисер Шон Леві та актори звернулися до зірки по дозвіл на використання її пісні 1989 року Like a Prayer. Співачка не тільки підписала ліцензію на використання своєї пісні, вона також написала кілька приміток про те, де, на її думку, певні частини Like A Prayer ідеально підійдуть.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter