Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Мадонна продовжує своє світове турне, присвячене 40-річчю її кар’єри

Факти

21 листопада
192

Щаслива попзірка подорожує світом

Мадонна продовжує своє світове турне, присвячене 40-річчю її кар’єри

ЗІРКИ

 

 

 

Мадонна вийшла з готелю Ritz, коли готувалася виступити останнього паризького вечора свого туру Celebration Tour у понеділок.


65-річна королева попмузики одягнула синьо-помаранчеву фланелеву сорочку, чорний піджак і чорні сонцезахисні окуляри – майже ідентичні її недільному образу. Мадонна доповнила свій образ чорною бейсболкою і сірими джинсами. Зірка з усмішкою на вустах виходила з готелю в оточенні двох охоронців.


Нагадаємо, що паризький етап The Celebration Tour розпочався 12 листопада. Зараз Мадонна готується до турне в Італії, де 23—25 листопада виступить у Мілані. Турне присвячене сорокаріччю кар'єри Мадонни. Воно розпочалося 14 жовтня в Лондоні і має завершитися 24 квітня в Мехіко.


Раніше Мадонна була змушена скасувати деякі дати, адже її терміново доправили до реанімації, оскільки в червні в неї була бактеріальна інфекція.


Нагадаємо, що співачка виховує шестеро дітей: 27-річну Лурдес Леон, 23-річного Рокко Річі, 18-річного Девіда Банда, 17-річну Мерсі Джеймс і 11-річних близнюків Стеллу і Естер, які взяли прізвище Мадонни Чікконе. Лурдес — дочка Мадонни від стосунків із семиразовим лауреатом премії "Оскар" та особистим тренером і актором Карлосом Леоном. Син  Рокко — від шлюбу з режисером Гаєм Річі.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter