Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Льюїс Капальді вважає себе щасливою людиною попри хворобу

Факти

Назар КОЛОДІЙ
20 жовтня 18:40
227
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Льюїс Капальді вирішив більше перейматися власним здоров'ям

Льюїс Капальді вважає себе щасливою людиною попри хворобу

ЗІРКИ

 

 

Еллі Мак-Дауолл і Льюїс Капальді 

 

27-річного співака Льюїса Капальді похвалили за його вчинок із порятунку невідомої літньої жінки. Він першим кинувся їй на порятунок і викликав службу екстренної допомоги. Це сталося нещодавно у Хемпстед Хіт на півночі Лондона. Спостерігачі розповіли, що Льюїс залишився з нею до приїзду медиків.


Один із присутніх мовив виданню Sun: "Льюїс не просто суперзірка, а супергерой. Ми бачили, як він допомагав старшій жінці, яка впала на землю. Він кинувся на допомогу, щойно побачив її".


Наразі Льюїс зробив перерву в музиці після того, як був змушений скоротити свій виступ на Гластонбері. Під час свого виступу Льюїс помітно смикався і не зміг заспівати пісню. Фани разом заспівали його пісню, а він дивився на це з благоговінням.


"У суботу стало очевидно, що мені потрібно витрачати значно більше часу на те, щоб навести лад зі своїм психічним і фізичним здоров’ям, щоб я міг ще довго займатися всім, що люблю". "Правда в тому, що я все ще вчуся пристосовуватися до впливу мого Туретта",— сказав співак.


Відомо, що торік у Льюїса діагностували хворобу Туретта, і він розповів про свою боротьбу з нею в документальному фільмі "Льюїс Капальді: Як я зараз почуваюся". Документальний фільм був акцентований на його тривозі та іпохондрії, тобто стані, коли людина надмірно турбується про своє здоров’я.


Льюїс зустрічається зараз із актрисою Еллі Мак-Дауолл. Він почувається щасливою людиною і їхні стосунки розвиваються.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter