Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Льюїс Капальді вважає себе щасливою людиною попри хворобу

Факти

20 жовтня
194

Льюїс Капальді вирішив більше перейматися власним здоров'ям

Льюїс Капальді вважає себе щасливою людиною попри хворобу

ЗІРКИ

 

 

Еллі Мак-Дауолл і Льюїс Капальді 

 

27-річного співака Льюїса Капальді похвалили за його вчинок із порятунку невідомої літньої жінки. Він першим кинувся їй на порятунок і викликав службу екстренної допомоги. Це сталося нещодавно у Хемпстед Хіт на півночі Лондона. Спостерігачі розповіли, що Льюїс залишився з нею до приїзду медиків.


Один із присутніх мовив виданню Sun: "Льюїс не просто суперзірка, а супергерой. Ми бачили, як він допомагав старшій жінці, яка впала на землю. Він кинувся на допомогу, щойно побачив її".


Наразі Льюїс зробив перерву в музиці після того, як був змушений скоротити свій виступ на Гластонбері. Під час свого виступу Льюїс помітно смикався і не зміг заспівати пісню. Фани разом заспівали його пісню, а він дивився на це з благоговінням.


"У суботу стало очевидно, що мені потрібно витрачати значно більше часу на те, щоб навести лад зі своїм психічним і фізичним здоров’ям, щоб я міг ще довго займатися всім, що люблю". "Правда в тому, що я все ще вчуся пристосовуватися до впливу мого Туретта",— сказав співак.


Відомо, що торік у Льюїса діагностували хворобу Туретта, і він розповів про свою боротьбу з нею в документальному фільмі "Льюїс Капальді: Як я зараз почуваюся". Документальний фільм був акцентований на його тривозі та іпохондрії, тобто стані, коли людина надмірно турбується про своє здоров’я.


Льюїс зустрічається зараз із актрисою Еллі Мак-Дауолл. Він почувається щасливою людиною і їхні стосунки розвиваються.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter