Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лієв Шрайбер стане батьком

Факти

21 квітня
197

Поповнення в сім'ї зірки фільму "Люди Ікс".

Лієв Шрайбер стане батьком

Лієв Шрайбер і Тейлор Нейсен незабаром стануть батьками. Про це написало видання Daily Mail

 

Зіркова пара зустрічається вже близько п'яти років. Лієв Шрайбер і Тейлор Нейсен поки офіційно не підтвердили вагітність жінки. 

 

Припущення про їхні стосунки почали з'являтись іще 2017 року, коли актора та модель сфотографували разом. Проте вони заперечили чутки й повідомили, що дівчина працювала нянею дітей знаменитості. Також декілька разів їх помічали на відпочинку разом. Наприклад, під час серфінгу вдвох та під час відпустки з дітьми у Коста-Риці. 2019 року пару регулярно бачили в Нью-Йорку під час прогулянок із собакою біля помешкання зірки "Людей Ікс".

 

Відомо, що Тейлор Нейсен народилася у Рапід-Сіті (місто в США штату Південна Дакота), вона брала участь у конкурсах краси та здобула статус "Міс Південна Кароліна". 

 

Фото з інстаграму Наомі Воттс

 

Зазначимо, голлівудський актор 11 років перебував у шлюбі з американською акторкою Наомі Воттс. У них є двоє синів – Семюель, якому 15, і 16-річний Олександр. Наомі тепер перебуває у стосунках з актором Біллі Крудапом. Попри нових обранців, колишнє подружжя надалі підтримує гарні взаємини.

 

Нагадаємо, незабаром Ніколь Кідман і Лієв Шрайбер зіграють батьків нареченого в новому серіалі від Netflix, який називатиметься "Ідеальна пара".

 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter