Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман і Лієв Шрайбер разом знімуться у серіалі

КІНО

02 квітня
252

Новинка від стрімінгового сервісу Netflix.

Ніколь Кідман і Лієв Шрайбер разом знімуться у серіалі

Ніколь Кідман і Лієв Шрайбер зіграють батьків нареченого в серіалі від Netflix.

 

Новий шестисерійний серіал  це екранізація однойменного роману Елін Гільдербранд "Ідеальна пара"

 

Акторський склад серіалу: дворазова володарка американської кінопремії "Еммі" Ніколь Кідман, дев'ятиразовий номінант на премію "Еммі" Лієв Шрайбер і дворазова володарка престижної кінопремії "Вибір критиків" Дакота Феннінг. Також у серіалі зніматиметься Меганн Фагі, яка зіграла одну з головних ролей у другому сезоні популярного серіалу "Білий лотос" та інші.

 

Режисеркою багатосерійної кінострічки стане Сюзанна Бір. Раніше вона також була режисеркою драматичного фільму "Помста" (2010), який 2011 року здобув премії "Золотий глобус" і "Оскар" як найкращий фільм іноземною мовою. Виконавчою продюсеркою "Ідеальної пари" стане Дженна Ламія. Також над проєктом працюватимуть компанії "The Jackal Group" та "21 Laps".
 

Ніколь Кідман зіграє роль відомої та багатої письменниці, яка планує ідеальне весілля для свого сина і його нареченої. Лієв Шрайбер зіграє батька жениха. Біллі Хоул гратиме нареченого, а Ів Г'юсон   наречену. Меганн Фагі зніметься у ролі найкращої подруги нареченої. Джек Рейнор гратиме брата нареченого, а їхньою сестрою буде Дакота Феннінг. Омар Еппс зіграє начальника поліції. Окрім перелічених вище персонажів, у серіалі також братимуть участь інші герої: найкращий друг нареченого, дочка начальника поліції, детектив, іще один брат нареченого та подруга сім’ї.

 

Про це пише видання Variety.

 

Головна героїня серіалу планує вийти заміж за чоловіка, який походить із дуже забезпеченої сім’ї на Нантакеті. Майбутня теща недолюблює невістку. Втім, вона вирішила організувати вишукане весілля молодятам. Неочікувано перед святом на пляжі з’являється тіло вбитої місцевої мешканки острова. Поліція розслідує загадкове вбивство, а всі учасники святкування стають підозрюваними у цій справі.

 

Зазначимо, роботу над серіалом планують розпочати на початку квітня 2023 року.

Автор: Софія ХОМИШИН

"Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter