Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ліндсі Лохан підкорює Париж у блискучому чорному образі

Факти

Богдана СВІТЕНКО
02 жовтня 14:30
483
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ліндсі Лохан на паризькому Тижні моди

Ліндсі Лохан підкорює Париж у блискучому чорному образі
Ліндсі Лохан у Парижі

Життєві історії

 

 

Американська акторка Ліндсі Лохан продемонструвала свій гламурний образ на показі жіночого одягу від Balenciaga сезону весна / літо 2025 під час Тижня моди в Парижі.

 

 

38-річна Ліндсі одягнула довгу чорну сукню до фігури, оздоблену паєтками. Щоб захиститись від холоду, Лохан одягнула чорний шкіряний тренч зі структурованими плечима. Зірка доповнила образ парою класичних чорних окулярів та чорним шкіряним клатчем. Вона також зібрала своє волосся в гладкий хвіст і зробила бездоганний макіяж.

 

Поява Ліндсі Лохан на заході в Парижі відбулася після того, як вона закінчила зніматись у фільмі «Чумова п’ятниця-2» в Лос-Анджелесі. Партнеркою у фільмі для акторки стала Джеймі Лі Кертіс. Після закінчення знімань Ліндсі поділилася своїми враженнями, написавши: «Дякую дивовижному акторському складу, знімальній групі, продюсерам і всім, хто вклав стільки любові та зусиль у створення цього фільму! Не можу дочекатися, щоб поділитися ним з усіма вами». У фільмі «Чумова п'ятниця-2» Кертіс і Лохан знову зіграли своїх героїнь Тесс і Анну, як і 2003 року.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter