Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ліндсі Лохан насолоджується життям на прогулянці із чоловіком і сином

Люди

Назар КОЛОДІЙ
07 липня 16:31
260
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ліндсі Лохан і її родина

Ліндсі Лохан насолоджується життям на прогулянці із чоловіком і сином

Життєві історії

 

 

Зіркова актриса Ліндсі Лохан продемонструвала свою щасливу роль мами під час сімейної прогулянки в Лос-Анджелесі в п'ятницю. 38-річну зірку помітили на прогулянці в парку з чоловіком Бадером Шаммасом та однорічним сином Луаєм.


Одягнена у футболку з логотипом Rolling Stones та чорні легінси, Лохан сяяла, коли гойдала свою дитину на гойдалках. Бадер йшов поруч, одягнений у бейсболку, сонцезахисні окуляри та футболку.
Під час інтерв'ю минулого місяця Лохан поділилася своїми думками про материнство: "Це абсолютно новий, інший вид любові, який, як ви думали, ви ніколи не зможете відчути". Вона також розповіла, що пишається своїм тілом після пологів і не зосереджена на тому, щоб "повернутися до форми".

 


"Я була настільки прив'язана до [Луая], що моєю останньою думкою було піти на бігову доріжку", сказала мати.  "Я відчуваю, що ми так сильно тиснемо на себе, щоб мати "добрий" вигляд так скоро, але ви маєте гарний вигляд [після пологів]. Дай собі час", мовила актриса.


Ліндсі і Бадер привітали Луая в липні 2023 року. Сім'я наразі живе в Дубаї, але часто проводить час у Лос-Анджелесі. Лохан і Бадер одружені з 2022 року. Це перша дитина для обох. Акторка оголосила про свою вагітність у березні 2023 року. Ліндсі та Бадер оголосили про заручини 2021 року.


Довідка. Ліндсі Лохан американська акторка, співачка, авторка пісень і модель. Ось деякі з її досягнень: дві номінації на премію "Золотий глобус" за ролі у фільмах "Пастка для батьків" і "Шалена п'ятниця".
Лохан має звання однієї з найсексуальніших жінок світу за версією журналу Maxim. Актриса представлена на Голлівудській алеї слави.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter