Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лілі Коллінз здивувала сміливим образом на прем'єрі фільму

Факти

Богдана СВІТЕНКО
25 червня 18:12
258
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Лілі Коллінз захопила публіку

Лілі Коллінз здивувала сміливим образом на прем'єрі фільму

Життєві історії

 

Акторка і модель Лілі Коллінз шокувала публіку на прем’єрі фільму "МаХХХін" у китайському кінотеатрі TCL у Голлівуді. 35-річна зірка серіалу "Емілі в Парижі" привернула увагу, оскільки вийшла на червону доріжку без бюстгальтера в нехарактерному для себе образі. 

 

 

Лілі зіграла роль Моллі Беннетт у фільмі "МаХХХін". Її героїня Моллі теж акторка, що грає у вигаданому фільмі.

 

 

Лілі, яка нещодавно підстригла своє волосся, поєднала доволі вигадливе золоте намисто з блакитним костюмом. Акторка доповнила свій образ золотими туфлями на підборах та прикрасами. На червоній доріжці до Лілі Коллінз приєднався її колега Джанкарло Еспозіто, який мав чудовий вигляд у фісташково-зеленому костюмі, білому ковбойському капелюсі та темних сонцезахисних окулярах.

 

Лілі Коллінз дочка восьмиразового володаря "Ґреммі" Філа Коллінза та його другої дружини Джилл Тевелман. Коллінз розпочала свою кар'єру в шоубізнесі в дуже ранньому віці. Вона дебютувала як актриса 2009 року. Окрім акторської кар'єри, Лілі Коллінз є успішною моделлю та письменницею. Дівчина також є амбасадором багатьох благодійних організацій та активно підтримує різні соціальні проєкти. Тепер Лілі активно працює в кіноіндустрії, завойовуючи серця глядачів своїм талантом і чарівністю.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter