Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лілі Аллен відмовилась від собаки через зіпсовані паспорти

Люди

Богдана СВІТЕНКО
24 серпня 13:00
307
Джерело: Газета "Життєві історії"

Лілі Аллен під шквалом критики

Лілі Аллен відмовилась від собаки через зіпсовані паспорти
Лілі Аллен та обурені фанати

Життєві історії

 

Фанати співачки та акторки Лілі Аллен розкритикували її після того, як вона зізналася, що позбулася свого собаки, коли той з'їв паспорти й візи її та дітей. 

 

39-річна Лілі зробила це зізнання у своєму подкасті Miss Me?, поскаржившись, що поява собаки «зруйнувала її життя», адже Аллен була змушена змінювати документи, а її доньки місяцями не бачилися з батьком. «Паспорти були не єдиною річчю, яку він з'їв. Він був дуже погано вихованим собакою, і я дійсно дуже старалася, але нічого не вийшло, і паспорти були тією соломинкою, яка переламала спину верблюду, так би мовити»,  розповіла Лілі. Через це жінка відмовилась від домашнього улюбленця.

 

Після цього багато шанувальників поспішили поділитися своїми думками, розкритикувавши зірку за те, що вона вирішила відправити цуценя назад у притулок. Коментатори написали: «Не буває поганих собак, бувають погані господарі. Собака не зруйнував ваше життя, ви самі зруйнували його, не відповідаючи за свої речі», «Вибачте, але чому ця дурна жінка не поклала паспорти та візи в місце, де собака не зможе їх дістати, наприклад, у сейф?».

 

 

Раніше Аллен зізналася, що вони взяли тварину ще 2021 року. Попри інцидент із попереднім собакою, Лілі незабаром планує завести ще одного песика, якого вона та її діти Етель і Марні вирішили назвати Джуд Беллінгхем.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter