Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лілі Аллен розкрила секрет і зізналася про свій домашній страх

Факти

Богдана СВІТЕНКО
21 липня 16:43
118
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Лілі Аллен і домашні обов’язки

Лілі Аллен розкрила секрет і зізналася про свій домашній страх

Життєві історії

 

Англійська попспівачка, авторка пісень та акторка Лілі Аллен, яка є лауреаткою нагород, а також була номінована на престижну премію Лоуренса Олів’є за свою роботу в театрі, розповіла про свій страх.

 

 

39-річна Лілі зізналася, що не пере білизни. Вона зазначила, що долучає до цього свою маму та свого чоловіка Девіда Гарбора, а також двох дітей від першого шлюбу із Семом Купером: 12-річну Етель та 11-річну Марні.

 

Жінка зазначила, що вони це роблять замість неї, тому що вона «має страх». «Ти хочеш знати секрет? Я не вмію користуватися пральною машиною. У мене є страх перед зсіданням і фарбуванням одягу, тому я просто не роблю цього. Девід і діти перуть, я прасуватиму, натомість навіть не люблю класти речі в сушильну машину. Мені страшно. Етель особливо добре вміє користуватися пральною машиною, але я боюся цього. Я не хочу до неї наближатися», розповіла Лілі.

 

Нещодавно Аллен виявилася втягнутою в масовий збій Microsoft, який спричинив хаос у всьому світі. Співачка виставила пост у X (раніше Twitter) щоб висловити своє розчарування та обурення ситуацією, яка не дала їй разом із двома дітьми вилетіти із лондонського аеропорту (на цей момент допис видалений).

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter