Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леся Нікітюк зізналася скільки зараз важить

Факти

22 червня
250

Зовнішній вигляд українських знаменитостей.

Леся Нікітюк зізналася скільки зараз важить

Леся Нікітюк похизувалася стрункою фігурою та розповіла, що досягла найнижчої позначки на вагах. Про це знаменитість написала у своєму Instagram.

 

Українська телеведуча опублікувала фото в обтислій чорній сукні з вирізом біля стегна та зазначила, що тепер важить 65 кілограмів.

  

"До речі, моя вага зараз – 65 кг. Уперше в житті. Запишіть собі й зафіксуйте, а також передайте всім ЗМІ", – повідомила Леся Нікітюк.

 

Фото: https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

 

Раніше телеведуча розповіла, що для того, аби підтримувати своє тіло у формі, вона займається спортом та правильно харчується. Як повідомила Леся Нікітюк, вона їсть багато круп, рибу, птицю та різноманітні салати.

 

Відомо, що зріст зірки 180 см.

 

Зазначимо, на світлині, яку поширила ведуча, помітно, що вона одягнула total black look. Окрім чорної сумки, Леся Нікітюк також обрала чорну сумку Balenciaga, чорні окуляри та взуття такого ж кольору.

 

Нагадаємо, не так давно Маша Єфросиніна поділилась тим, що заради схуднення пробувала різні способи. Зокрема, "сиділа" на різних дієтах, робила клізми, використовувала грілки, вживала добавки. До того ж знаменитість зазначила, що одного разу навіть пішла на кодування від зайвої ваги.

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter