Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Леді Гага святкувала свій 38-й день народження з коханим

Люди

28 березня
938

Зіркова співачка і акторка

Леді Гага святкувала свій 38-й день народження з коханим

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Леді Гага, американська співачка, авторка-виконавиця, акторка, музикантка, філантропка, відсвяткувала свій 38-й день народження в середу.


Рідко з’являючись зі своїм бойфрендом Майклом Поланскі, хітмейкерка вдягнулася к шкіряний тренч, коли прибула до елітного ресторану. За словами очевидців, друзі Гаги провели п'ять годин у ресторані, святкуючи день народження співачки, перш ніж вирушити додому.

 

Майкл Поланскі

 

Гага мала гламурний вигляд у приталеному чорному шкіряному плащі, сонцезахисних окулярах у вузькій оправі та в масивному срібному намисті. Але додавши один зі своїх вигадливих поворотів, зірка вийшла у величезних черевиках на платформі з восьмидюймовим каблуком.

 

Поланскі є виконавчим директором Parker Group і на дев'ять років старший від Гаги. Зірку та її бойфренда Майкла вперше пов’язали разом у січні 2020 року, коли вони поцілувалися в Лас-Вегасі на святкуванні Нового року.


Леді Гага планує зіграти роль доктора Гарлін Квінзел, відомої як Гарлі Квінн, разом із Джокером Хоакіна Фенікса в майбутньому сиквелі Joker: Folie à Deux. Фільм вийде у світ 4 жовтня.

 

2022 року співачка висловила підтримку українцям. Після церемонії вручення нагород SAG Awards 2022 вона опублікувала допис в інстаграмі, де висловила сподівання на швидку перемогу України.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter